Studenten vieren nieuwe klassennamen

April 13, 2019

Een tijdje geleden vroeg het bestuur aan alle lesgevers om een nieuwe naam te zoeken voor hun respectievelijke klassen. Ik stuurde een mail naar al mijn cursisten, met de vraag of ze liefst de naam van een stad, een schrijver of een wijnstreek hadden. In mijn drie groepen hebben we het er in de klas ook nog even over gehad (in het Frans!) en tenslotte hebben we de knoop doorgehakt: een wijnstreek leek een prima idee! Nadat ik de namen aan het bestuur had bekendgemaakt, vond ik dat we dat ook officieel moesten vieren, met de respectievelijke fles in elke klas: de klas GFRA (gevorderden Frans A) heet nu “Champagne”, GFRB (gevorderden Frans B) “Médoc” en CFR (conversatie Frans) heet nu Pomerol. Zeg nu zelf: een pak praktischer en handiger om uit te spreken, maar vooral véél gezelliger!

 

 

 

 

 

Please reload

Laatste Nieuws

'Meet and Greet' Apertief

August 31, 2019

1/9
Please reload

Overzicht

March 24, 2019

Please reload

Volg ons op

Contact

Adres

Tel: 03 457 59 22 (op schooldagen)

GSM: 0486/53 09 15 (tijdens schoolvakanties)

Email: info@mijnitaka.be

Edegem, Mortsel & Lint

© Copyright 2016 by vzw Itaka Zuidrand