Franse Les - activiteit en sfeer

March 24, 2019

Foto 1: Sfeerbeeld - een moment in de Franse les.

 

Foto's 2 en 3: Met de trein op culturele uitstap met “de Franse conversatie” (GFRA, nu Champagne): dit is ondertussen een heuse traditie geworden, waaraan zelfs een aantal echtgenoten trouw en enthousiast deelnemen! Hier hebben we in Mechelen met een Franstalige gids de Koninklijke Manufactuur De Wit bezocht en een kijkje genomen in het prachtige Hof van Busleyden

 

Laatste foto: Met een beperkte afvaardiging van GFRB, nu Médoc, zijn we naar Brussel getrokken: alweer met een Franstalige gids hebben we in Bozar een boeiende tentoonstelling over Fernand Léger bezocht. Na een verkwikkende maaltijd, zijn we nog langs een paar klassiekers getrokken.

 

 

Please reload

Laatste Nieuws

'Meet and Greet' Apertief

August 31, 2019

1/9
Please reload

Overzicht
Please reload

Volg ons op

Contact

Adres

Tel: 03 457 59 22 (op schooldagen)

GSM: 0486/53 09 15 (tijdens schoolvakanties)

Email: info@mijnitaka.be

Edegem, Mortsel & Lint

© Copyright 2016 by vzw Itaka Zuidrand