“Fiesta del español” 2019

March 15, 2019

Ons negende “Fiesta del español” was alweer een daverend succes met veel plezier en veel sfeer. Met heel veel dank aan María en Mónica die heel creatief voor een sfeervolle organisatie zorgden. Dank ook aan cursisten en sponsors die heel mooie prijzen ter beschikking stelden. En zeker niet als laatste, ook hartelijk dank aan de deelnemers die heerlijk en soms verrassend bereide schotels aanbrachten voor het buffet, zowel voor de hoofdmaaltijd als voor het dessert. Hoewel de keuze niet zo eenvoudig was, werden toch enkele “keukenprinsessen en –prinsen” als laureaten in de figuurlijke bloemetjes gezet. De aansluitende initiatie in het dansen van de Tango kon op veel belangstelling rekenen. Getuigen de bijgevoegde foto’s!

 

 

 

Please reload

Laatste Nieuws

'Meet and Greet' Apertief

August 31, 2019

1/9
Please reload

Overzicht

March 24, 2019

Please reload

Volg ons op

Contact

Adres

Tel: 03 457 59 22 (op schooldagen)

GSM: 0486/53 09 15 (tijdens schoolvakanties)

Email: info@mijnitaka.be

Edegem, Mortsel & Lint

© Copyright 2016 by vzw Itaka Zuidrand