<<< Terug naar talen

 

Snel naar...

Spaans

Frans

 

Duits

 

Engels

 

Italiaans

 

Nederlands

Chinees

Jaarcursussen 2019-2020

Welkom in de cursus Chinese taal

In de cursus Chinees leren we het Mandarijns, de officiële taal van China. Met het Mandarijns kan je je vrijwel overal in China verstaanbaar maken.

 

 

Omschrijving cursus

 

In het eerste jaar concentreren we ons op de Chinese fonetica en het gebruik en de uitspraak van de 4 tonen. Het is de eerste en zeer belangrijke stap naar succes als je Chinees wil leren. Eens de student een solide basis heeft verworven, wordt de basiskennis uitgebreid en de uitspraak van Chinese karakters verfijnd.

 

Na dit eerste jaar zal de student al verscheidene woorden en uitdrukkingen voor dagelijks gebruik en voor een eenvoudige communicatie beheersen. Na het voltooien van het eerste boek, zal de student reeds 50 basis Chinese karakters beheersen. Dit is een solide basis waarop verder zal gebouwd worden om door een meer uitgebreide studie de kennis van het Mandarijns verder uit te bouwen. 

 

Tijdens de cursus en/of op het einde van het cursusjaar, bezoeken we de winkels in de Chinese wijk van Antwerpen en gaan we eten in een echt Chinees restaurant om er de authentieke Chinese keuken te proeven en om onze basiskennis van de taal in de praktijk te testen.

Course Chinese language

 

We focus on Chinese phonetics and the use and pronunciation of the 4 tones. It is the first and very important step towards success when learning the Chinese language. Once students have acquired a solid basis, they will continue to build upon what they know. to further expand their knowledge, and to improve their pronunciation. 

 

After the first year, students will already know multiple words and expressions to use for daily interaction and to hold a simple conversation. After completing the first book, students will know 50 commonly used Chinese characters. This forms the foundation necessary to progress to the next level, which requires more comprehensive study to gain knowledge of Mandarin.

 

During and/or at the end of the course, we visit several shops in Antwerp China

Town and have a meal in a Chinese restaurant to taste the authentic Chinese

cuisine and to practice our basic knowledge of the language.

Cursusgegevens.

 

Cursusduur: 26 lesmomenten van 2 uren. 

Start in de laatste week van september ( = woensdag 25 september)

Prijs: 220€ excl. lesmateriaal

Interesse? Kom gerust een kijkje nemen tijdens de eerste les in september of vraag een proefles aan. U bent van harte welkom.

Docent

De cursus wordt gegeven door Mevrouw Sharon LONG, een native speaker. De lessen worden in het Engels gegeven.

Lesschema.

 

 

Hoe inschrijven?

 

Klik op de link hieronder.

Lukt het niet, neem contact met onze operationele bestuurder Freddy Nachtegael via 03/457.59.22  of  0486/53.09.15  of stuur een mail naar info@mijnitaka.be

 

  •  

  • Wat is het verschil tussen een programma-, conversatie of gevorderdencursus?

  • Wat is een cultuurmodule?

  • Alle informatie over de verschillende locaties vindt u hier.

  • LET OP! Een cursus vindt enkel plaats als er voldoende inschrijvingen zijn. Indien de cursus niet doorgaat, wordt uw inschrijvingsgeld teruggestort.

Volg ons op

Contact

Adres

Tel: 03 457 59 22 (op schooldagen)

GSM: 0486/53 09 15 (tijdens schoolvakanties)

Email: info@mijnitaka.be

Edegem, Mortsel & Lint

© Copyright 2016 by vzw Itaka Zuidrand